DIA 7 - 26/02/21

 


QUÈ HEM FET? 

Hem començat la sessió amb uns minuts de relaxació, era la primera classe presencial que teniem i tot era molt diferent a la virtualitat. Seguidament hem fet un exercici, aquest consistia en dir "na, ne, ni, no, nu" acompanyat d'un moviment de braços circular per damunt del cap. Amb aquest hem fet diferents versions, la primera era dir el na,ne,ni, etc, amb el nostre nom al radera amb el mateix to de veu, després dir "bon dia" amb una catarella. Ho hem hagut de fer individualment. 

Haviem portat un tap de suro però aquest exercici no s'ha pogut realitzar ja que portavam mascareta.

I finalment, hem fet l'exercici de la frase. Aquest es componia de dir una frase que t'havies pensat a casa de tres maneres diferents, amb pauses, amb un to variat, etc. 

COM M'HE SENTIT?

He començat la classe una mica tard, ja que m'he equivocat de tren i he fet cap a una parada que no era. També cal remarcar que era la primera classe presencial i tot era molt diferent a les anteriors que eren virutals. Al principi de la classe tenia una mica de vergonya, sobretot quan ens ho feia fer en solitari però a poc a poc aquesta vergonya anava desapareixen. Podria arrisca'm a dir que al final de la classe estava molt còmoda i tranquila.