DIA 5 - 05/02/21

 


QUÈ HEM FET? 

Avui la classe ha començat amb un exercicis de personatges, per tal de treballar la veu i el gest. Ens hem començat a moure per l'habitació, en el meu cas, i per cada personatge ens guiava una part del cos. Seguidament ficavem en comú amb tota la classe com ens haviem sentit representant "X" personatge. 

Un cop acabat l'exercici anterior, hem realitzat l'exercici de "estreno vestit", aquest exercici tractava d'imaginar-nos que estrenavam un vestit i estavam molt contentes. Ens desplaçavam per l'habitació estrenant aquesta peça de roba. Al acabar hem arribat a la conclusió que totes ens hem sentit, amb molta força, empoderades, emocionada, confiada, especial, contenta, segura, etc. 

I finalment, haviem de dir una frase, qualsevol, intentant comunicar amb un gest molt gran que l'acompanyi. El gest ajuda molt a comunicar, ja que es pot aconseguir una riquesa diferent i posem accent al que volem dir. 

COM M'HE SENTIT?

Podria dir que va ser una de les millors classes fins el que portem, dins del que cap i el que implica fer-ho virtualment. Estic contenta d'aquesta clase! Tinc ganes de que sigui presencial.